...dárky jsou kořením vztahu a to nejen na Valentýna
Přejít na obsah

Vkusné dárky k Valentýnu pro milovníky/ce designu, originality, kvality a luxusu

navalentyna.cz
Vytvořil v Valentýnské dárky tipy ·
Tags: PhilippioxalisAlessiDesignovédárkyluxusniBeWooden


Tipy a inspirace na jedinečné dárky pro lásku vašeho života, v podobě krásných doplňků, praktických věcí a originálních dekorací pro váš domov. V tomto seznamu dárků na Valentýna nenajdete plyšová srdíčka a medvídky. Tyto typy dárků nechejme náctiletým. Jde pouze o krásné a smysluplné předměty s duší, které vypovídají hodně o tom kdo je daruje, a také o tom, kdo dárky či dárek obdrží. Tyto dárky z lásky budou mít pro Vaší ženu či muže obrovskou hodnotu, i když nebudou drahé. Vybírat můžete z lásky plných dárků pro ženu, pro muže nebo pro oba.


Jedinečné české dárky z přírodních materiálů BeWooden, vyrobené šikovnými umělci v Beskydech





Pro ženy i muže vyrábí BeWooden nádherné módní doplňky ze dřeva, kůže, kamenů a pratelného papíru, jako šperky (brože, párové náramky, náhrdelníky, soupravy šperků v podobě psů, divokých zvířat či geometrických obrazců), peněženky, vizitkovníky, kabelky, batohy, pouzdra na mobily, kapesní zrcátka, hodinky, tašky, kšandy....

Největší bombou mezi produkty BeWooden je celosvětově známý dřevěný motýlek pro muže i ženy, kterého si můžete sami v online konfigurátoru vytvořit k obrazu svému nebo si vybrat hotového motýlka v nabídce eshopu. Na motýlka či jiný dřevěný doplněk BeWooden, si můžete nechat napsat vzkaz gravírováním.

Všechny produkty jsou dárkově zabalené do elegantních krabiček BeWooden.







Čajové a kávové dárky od české značky OXALIS




Dárek v podobě čajě, kávy, čajového nebo kávového příslušenství, nezklame žádného milovníka čaje a kávy. Zejména, když jde o osvědčenou značku OXALIS, která dbá na vysokou kvalitu svých čajových a kávových produktů.

1. Cup and Caddy Coffee: šikovný a velký hrnek s pokličkou, který výborně poslouží na cestách, při jízdě v autě nebo ho lze používat místo plastového kelímku na kávu z automatu. Hrnek udrží čaj, kávu, či jiný nápoj dlouho teplý nebo naopak studený a nikdy se díky těsnícímu víčku, nerozlije.

2. Mokakávovar Supertop: šikovná konvička moka, s kterou se nadno a rychle připraví moc dobrá káva, která asi nejlépe nahradí chuť espressa.

3. Mačka - dárkové balení: tento luxusní dárkový set na přípravu čaje Matcha, obsahuje vše na pravý čajový rituál - porcelánovou misku, metličku na šlehání, porcelánový držák na metličku, lžičku a BIO Matcha Asagiri 30 g.

4. Kalabasa tykvová: tato zvláštní nádoba, je symbolem tradičního pití Mate. Vyrobena je ručně z přírodního materiálu - vydlabané tykve.

5. Dárkové balení kávy Juta Peru BIO nebo Juta Barbados:  obě kávy jsou 100% arabika. Baleno v originálním jutovém obalu s komplimentkou. 150 g.

6. Čajové dózy Black jap: jsou dekorované motivy tradičního japonského rituálu a oděvů a jsou v různých velikostech až do 1 kg čaje.







Designové dárky pro radost, které pohladí po duši




1. Hrnek SLON  - Creature Cups: zajímavý hrníček na kávu, čaj nebo instantní polévku, který přinese štěstí osobě, které ho darujete. Respektive, štěstí přinese slon s chobotem nahoru, který vykukuje z hrnku. V obchodě najdete i jiné hrnky se zvířaty, např. se psem, liškou, králíkem...

2. Nerezová placatka GIORGIO - Philippi: elegantní placatka pro gentlemana, je vyrobena z kůže a leštěného kovu.

3. Dřevěný fotorámeček Mango  - Andrea House: do tohoto krásného rámečku můžete vložit svou fotku, nebo fotku vás obou a darovat rámeček s fotkou své lásce.

4. Louskáček na ořechy "Nut Splitter" - Alessi: tento šikovný pomocník na louskání ořechů ve tvaru srdce, nesmí doma chybět žádné zamilované hospodyňce a milovníkům ořechů.

5. Rozhodovací koule BALL DECISION lesklá - Philippi: úžasná antistresová hračka pro dámy i pány, která zábavnou formou pomůže v rozhodování.

6. Porcelánový hrnek "To" - Alessi: Tento elegantní hrníček ve tvaru srdce, jasně říká, komu je určen. Překvapte svou lásku snídaní do postele s kávou či čajem v tomto romantickém hrníčku. Bude nadšená.

7. Klíčenka Srdíčko - Philippi: kvalitní ocelová klíčenka se srdíčkem, je milý dáreček. Srdíčko je z jedné strany červené a z druhé stříbrné.





Tak co, padl Vám některý z našich tipů na dárek k Valentýnu do oka a pohladil Vás po duši? Pak je to ten pravý dárek z lásky 💕




Bez komentářů


Dárky na Valentýna © 2011 - 2024 * Všechna práva vyhrazena
Zážitkové dárky pro ženy

Každá žena sní o nezapomenutelných okamžicích. Vy máte nyní tu možnost, její sny proměnit ve skutečnost...

Návrat na obsah