...dárky jsou kořením vztahu a to nejen na Valentýna
Přejít na obsah

Valentýn v době nouzového stavu aneb Corona speciál pro zamilované

navalentyna.cz
Vytvořil v Valentýnské tipy ·
Tags: koronaviruscoronavirvalentýnnouzovýstavkaranténalockdown


Co si budeme nalhávat. Doba corony není vůbec příjemná pro nikoho, natož pro zamilované páry, které se těšily na společně strávené chvíle během romantického pobytu s wellness rozmazlováním, v kině, při společné masáži v luxusním salónu nebo v restauraci při valentýnské večeři se svíčkami.

Není třeba, ale házet flintu do žita, neboť Láska a Zamilovanost nemá lockdown a Valentýn doma nemusí být o nudě. I přes různá vládní opatření a zákazy, si můžete naplánovat a dopřát ten nejúžasnější svátek zamilovaných, který bude plný romantiky a zamilovaných pohledů, i když třeba ne zcela dle vašich představ. Stačí se inspirovat v tomto corona speciálu pro zamilované, s tipy jak být spolu i navzdory aktuální situci. Vše v článku vyjmenované může posloužit i jako nádherný valentýnský dárek pro Vaší lásku nebo pro vás oba.

Zážitky v pohodlí domova

Zážitky a zážitkové dárky jdou prožít s milovanou osobou i v domácím prostředí, a budete se divit, je jich opravdu hodně. Možná by vás žádný z nich vůbec nenapadl, tak tady je máte. Hurá do vybírání toho nej zážitku ve verzi pro pro OBA nebo jen pro NĚJ či pro NI.


Párové hrátky a výzvy

Hry nejsou jen pro děti
Pustit se můžete během valentýnského večera do zábavné deskové hry pro pár, z nichž některá může být laškovní až erotická. Ke hře si můžete otevřít lahvinku dobrého vína nebo jiného nápoje a zapálit svíčky pro romantickou atmosféru. Hrou vykouzlíte okamžiky plné smíchu, radosti a případně i vášně a erotického napětí.


Láska prochází žaludkem
Společně si uvařte valentýnskou večeři a přichystejte romantickou atmosféru v podobě zamilované výzdoby, čokoládových srdíček, (pralinky ve tvaru srdce mohou být kupované nebo s láskou doma vyrobené), květin a svíček.

Jako přípitek zvolte ideálně kvalitní šumivé víno či jiný nápoj, který máte rádi. Fantazii se v tomto případě meze nekladou.





Pokud nemáte čas na vaření nebo se vám zkrátka nechce, je zde možnost si online objednat zamilované menu např.  v oblíbeném bistru Sushi Time, které vám dovezou až ke dveřím domu.


Domácí masáž jako předehra
Tantra masáže jsou úžasné. Krásně se při nich na sebe napojíte, čímž posunete případné milování o level výše. Ideálně provádějte tantra masáž za intimního světla svíček a v doprovodu příjemné hudby. Použijte kvalitní masážní olejíček, například tento balíček EROTIKA pro partnerskou masáž je úžasný, a užívejte si jemné doteky. Použít můžete i peříčka či hedvábný šátek pro jemné hlazení.


Wellness v romantickém duchu
Společná koupel při svíčkách a se sklenkou vína. Koupel si můžete vylepšit o přísady do koupele v podobě šumivé bomby, vonného oleje nebo koupelových růží. Velkou romantikou, s kterou uspějete na celé čáře, je cestička z lístků růží, která vede z koupelny do ložnice. I na postel můžete rozhodit růžové lístky. WOW....






Nezapomenutelný filmový zážitek
Nalijte si sklenku vína, připravte na stůl nějaké občerstvení a koukněte se společně na romantický film nebo  erotickou pohádku pro dospělé.  Při tom se můžete k sobě tulit a užívat si jeden druhého. Jasně, jako v kině to nebude, ale ruku na srdce. Mohli byste se v kině hladit, líbat, objímat, mazlit... během promítání?


Přejte si lásku na celý život
Kupte si lampión štěstí, napište na něj přání, zapalte a pusťte ho někde na osamoceném místě společně do nebe. Vskutku romantické a kouzelné...


Na vlně erotiky

Pokud se naladíte při valentýnské večeři a během společné koupele na erotickou vlnu, není vůbec na škodu vyzkoušet nějaké erotické vychytávky v podobě sexy prádélka a případně erotické pomůcky.





Je hezké si život zpříjemňovat čímkoliv a mezi to samozřejmě patří i rozkoš. Tak proč si jí nedopřát v tom nejsmyslnějším provedení, které vás oba povznese do zcela jiné dimenze plné vášně, něhy a jedinečných prožitků.


Online setkání pokud spolu nemůžete být osobně

Oblíbenou formou, jak se setkat s milovaným protějškem, je například účast v online hrách nebo během online kurzu či semináře pro partnery.  Jmenujme například top semináře z oblasti vztahů:

  • Jak uspokojit ženu
  • Tajemství šťastného vztahu
  • Milenec bez hranic s Helenou Houdovou


Tak to by bylo vše a není toho málo, že?






Bez komentářů


Dárky na Valentýna © 2011 - 2024 * Všechna práva vyhrazena
Zážitkové dárky pro ženy

Každá žena sní o nezapomenutelných okamžicích. Vy máte nyní tu možnost, její sny proměnit ve skutečnost...

Návrat na obsah