...dárky jsou kořením vztahu a to nejen na Valentýna
Přejít na obsah

Na Valentýna se nebojte začervenat od hlavy až k patě v zamilovaném outfitu

navalentyna.cz
Vytvořil v Valentýnský módní speciál ·
Tags: oblečeníobuvvalentýnčervenáčervenýoutfit

Také patříte mezi fanynky svátku všech zamilovaných? Těšíte se, až vyznáte lásku svému miláčkovi nějakým milým dárkem od srdíčka a zároveň i Vy sama jste plná očekávání, čím Vás Váš milý letos na Valentýna překvapí?

Ano, Valentýn je hezký svátek, dáváme si dárky, prožíváme společně krásné chvíle na romantickém pobytu, říkáme si krásně zamilovaná slůvka a vyznáváme si lásku třeba na romantické večeři při svíčkách.

A aby měla oslava svátku všech zamilovaných to správné zamilované kouzlo, měla by se každá dívka, žena i dáma zralého věku, obléci do červené barvy, která je symbolem lásky a ozdobit se šperky ve tvaru srdce, nejlépe s rudým kamenem.

Valentýnský outfit by mohl vypadat třeba takto:

Zleva:

Romantické pozlacené šperky Oliver Weber LUV s kristaly Swarovski: náušnice srdíčka a náhrdelník srdce v červené barvě, které vás zamilovaně rozzáří.

Erotické kalhotky OBSESSIVE Heartina panties v červené barvě, jsou ušité z jemné květinové krajky a lesklého mikrovlákna. Přední stranu kalhotek zdobí něžný přívěsek ve tvaru srdíčka. Tyto sexy kalhotky jsou nádherným, i když neviditelným doplňkem outfitu, avšak milým překvapením pro partnera :-)

Červené dámské pončo Doca s trendy třásněmi, dodá zamilované kouzlo Vášemu outfitu. Obléci ho můžete k šatům, legínám, i riflím s tričkem, které bude mít zamilovaný obrázek nebo nápis, např. Srdce + LOVE.

Trendy kotníkové boty Tamaris s roztomilými bambulemi, mohou být v červené, černé nebo jakékoliv barvě, která bude dokonale ladit s Vaším zamilovaným outfitem.

Červená krémová rtěnka Art Design Collistar, dodá Vašim rtům dokonalost v podobě intenzivní červené barvy a smyslně plnějších rtů. Pro oslňující look, můžete použít i červenou tvářenku a lak na nehty s vysokým leskem a gelovým efektem, od stejné značky Collistar.

Elegantní kabelka Storm z kolekce Hazelwood Red, se stane klenotem Vašeho valentýnského outfitu, neboť je krásná a nepřehlédnutelná díky své červené barvě, designu i kvalitnímu zpracování.

Nádherně zamilovaná sada pozlacených hodinek s náramkem od značky Esprit, které zdobí srdíčka, se stanou chloubou Vašeho zápěstí. Hodinky a náramek můžete nosit zvlášť anebo společně na jedné ruce.

Celý outfit můžete vylepšit o červený klobouk a punčocháče se srdíčky.







Bez komentářů


Dárky na Valentýna © 2011 - 2024 * Všechna práva vyhrazena
Zážitkové dárky pro ženy

Každá žena sní o nezapomenutelných okamžicích. Vy máte nyní tu možnost, její sny proměnit ve skutečnost...

Návrat na obsah